Profil

Party-support.dk startede under andet navn i midten af 90érne. Det har siden da udviklet sig til sund virksomhed der servicerer alt fra private kunder der holder 10års fødselsdag for 20 børn, til store virksomhedsarrangementer med flere hundrede gæster, i hele landet.

Kunden er i centrum og får udstyr og underholdning leveret til tiden på stedet.

Vi udvikler stadig virksomheden så vores udstyr og underholdning lever op til tidens krav og fremstår professionelt og brugervenligt.

Som det fremgår af vores referencer har vi leveret bredt til danske firmaer, institutioner og kunstnere igennem årene. Vi behandler alle ens, store som små.

Vi har specialiseret os i underholdningen for børn i alderen 5-15år og for voksne i alderen 30-60år. Derudover leverer vi udstyr til en lang række arrangementer, f.eks festanlæg til 18års fødselsdage hvor økonomien måske ikke er til et komplet diskotek med DJ osv.

Party-support.dk har et tæt samarbejde med flere livemusikere og bands. Tjek under livemusik i menuen. Til større firmaarrangementer bruges det tit at have både liveband og DJ på skift på scenen og her har vi stor erfaring.

Rigtig god fornøjelse på vores hjemmeside. Sidder du med spørgsmål er vi klar ved både mail og telefonen.