Et festanlæg indeholder flg.:

1 stk afspiller
med bluetooth, CD, USB, SD kort. Kort sagt den kan afspille alle nædvendige medier. Man kan finde filer på afspillerens display. Hurtigt og nemt.

1stk Mixer
der styrer lyden. Knapperne er mærket op, så der er ikke noget at tage fejl af. Der kan tilsluttes flere mikrofoner og andre medier. Der er indbygget EQ så top eller bund kan styres individuelt.

1sæt Højtalere
der leverer optimal lyd og som selvfølgelig kan klarer opgaven professionelt. Sættet består af 2 højtalere på stativer. Hele anlægget er meget flexicibelt og kan udvides med masser af højtalere og dække store områder.
Standardopsætningen klarer forsamlinger op til 100 personer 

Simpelt men særdeles effektiv og ekstremt brugervenligt. Det hele bliver leveret, sat op og taget ned igen efter endt brug. Til en pris alle kan være med til og der medfølger selvfølgelig personlig instruktion.

Et festanlæg er særdeles velegnet til:
Optrædende (f.eks. en musikalsk due eller stand-up)
Konferenceanlæg til firmaarrangementer med talerer og måske underholdning i pausen.
Åbenthusarrangementet hvor der skal være lidt musik i baggrunden og hvor der måske senere skal være mulighed for at skue op for musikken.
Til ungdomsarrangementer hvor økonomien til et diskotek ikke er tilstede og hvor der stadig gerne vil festes til musik i adskellige timer.

Festanlægget kan leveres med lidt diskolys på stativ. Det indeholder f.eks en spejlkugle med spot og et par lyseffekter til dansegulvet. Det kan medfølge gratis ved leje af festanlægget.

Lysstativet er tilsvarende det der er på billedet til venstre.

Alle billeder er vejledende og det leverede kan variere i forhold til mærker på udstyr og udseende.