Et festanlæg indeholder flg.:

1stk CD afspiller
der selvfølgelig kan læse MP3 filer osv. Den er udstyret med Antishock funktion så den ikke "hopper" hvis den bliver udsat for stød. Der kan også tilsluttes USB, f.eks. USB pin eller ekstern harddisk hvor ens musik ligger på. Man kan finde filer på CDafspillerens display. Hurtigt og nemt.

1stk Mixer
der styrer lyden. Knapperne er mærket op, så der er ikke noget at tage fejl af. Der kan tilsluttes flere mikrofoner og andre medier. Der er indbygget effektgruppe så evt sang kan blive boostet og EQ så top eller bund kan styres individuelt.

1sæt Højtalere
der leverer optimal lyd og som selvfølgelig kan klarer opgaven professionelt. Sættet består som hovedregel af 2top og 2bund, men hvis det drejer sig om et taleanlæg sættes tophøjtalerne på stativer istedet for at få en mere diskret opstilling.

Simpelt men særdeles effektiv og ekstremt brugervenligt. Det hele bliver leveret, sat op og taget ned igen efter endt brug. Til en pris alle kan være med til og der medfølger selvfølgelig personlig instruktion.

Et festanlæg er særdeles velegnet til:
Optrædende (f.eks. en musikalsk due eller stand-up)
Konferenceanlæg til firmaarrangementer med talerer og måske underholdning i pausen.
Åbenthusarrangementet hvor der skal være lidt musik i baggrunden og hvor der måske senere skal være mulighed for at skue op for musikken.
Til ungdomsarrangementer hvor økonomien til et diskotek ikke er tilstede og hvor der stadig gerne vil festes til musik i adskellige timer.

Festanlægget kan leveres med lidt diskolys på stativ. Det indeholder f.eks en spejlkugle med spot og et par lyseffekter til dansegulvet. Det kan medfølge gratis ved leje af festanlægget.

Lysstativet er tilsvarende det der er på billedet til venstre.

Alle billeder er vejledende og det leverede kan variere i forhold til mærker på udstyr og udseende.